SUBSIM®  Radio Room Forums


SUBSIM: The Web's #1 BBS for all submarine and naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM® Radio Room Forums > Silent Hunter 3 - 4 - 5 > SHIII Mods Workshop
Forget password? Reset here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-08-2008, 04:47 PM   #121
panthercules
The Old Man
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,336
Downloads: 6
Uploads: 0
Default

That will be great - can't wait. Been so spoiled by all the cool things that Sh4Speech can do in the PTO that it's been hard to get up the enthusiasm for getting back into SH3 with just what Shoot could do with keystrokes. Really looking forward to barking out orders in German again, so I can try out all of the new mods and stuff that've been done since I last sailed in the ATO.
__________________

Last edited by panthercules; 11-08-2008 at 04:48 PM.
panthercules is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2009, 04:17 PM   #122
Staroi
Bilge Rat
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

Any ideas why this wouldn't be working in Vista?

When I start the .bat up, it automatically also starts up Vista's Voice Recognition Software, but when I test commands, nothing happens in the dos window.

EDIT: Figured out what was wrong. Can't wait to play with this!

Last edited by Staroi; 01-01-2009 at 04:54 PM.
Staroi is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2009, 02:03 PM   #123
GREY WOLF 3
中国水兵
 
Join Date: Jan 2009
Location: Down deep avoiding drm attacks
Posts: 284
Downloads: 33
Uploads: 0
Default

When ive set set up speech recognition and installed gwx speech folder with jsgme all commands work with the dos box.
When i run the game it obeys about 2 commands then switches to desk top commands
ie ask for full ahead then ask for choices like.
do u whant to go on line.
open a new window.
open anti virus
etc'
speech only recognises normall pc instructions and not sh3 commands.
anyone got any ideas
Thanks in advance.
GREY WOLF 3 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2009, 10:24 AM   #124
GREY WOLF 3
中国水兵
 
Join Date: Jan 2009
Location: Down deep avoiding drm attacks
Posts: 284
Downloads: 33
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by GREY WOLF 3
When ive set set up speech recognition and installed gwx speech folder with jsgme all commands work with the dos box.
When i run the game it obeys about 2 commands then switches to desk top commands
ie ask for full ahead then ask for choices like.
do u whant to go on line.
open a new window.
open anti virus
etc'
speech only recognises normall pc instructions and not sh3 commands.
anyone got any ideas
Thanks in advance.



BUMP
GREY WOLF 3 is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2009, 09:13 PM   #125
variellone
Seaman
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 33
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

Requirements:
[/quote]


Dears,
the link to microsoft's SAPI is not working for me....it addresses me to a page where there's link to another page, where, following their indications, I have to click on a link whick brings me back to the former page....someting like 1 to 2 to 1.....

Can you please tell me where can I download the SAPI engine????

Thanks very much to all the expert KaLeuns from a green recruit!
variellone is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2009, 06:30 PM   #126
Tomcattwo
Loader
 
Join Date: Jan 2008
Location: Montclair VA
Posts: 84
Downloads: 2
Uploads: 0
Default

Link for SAPI 5.1 download has been updated on the 1st page of this thread (Thanks Variellone!). You can get SAPI 5.1 here:

http://www.bumpersoft.com/Utilities/...9426_index.htm

R/
TC2
__________________
Download the latest version of SH3Speech - Voice Recognition in English and German for SH3:
SH3Speech Version 1.01
Tomcattwo is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2009, 09:04 AM   #127
variellone
Seaman
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 33
Downloads: 0
Uploads: 0
Default

Thanks to You TOMCATTWO!
I ended up on the same page on same site, searching through the web, but I was not sure it was exactly the same file which was needed!
Thanks for your help and.....good hunting & modding!

PS: any known compatibility issues with GWX 3.0 ?
With GWX 3.0 I cannot select German Speech anymore.....and I am afraid some
problems with your mod might prevent me from running it whichi would be a shame!
variellone is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2009, 09:00 AM   #128
Patchman123
Electrician's Mate
 
Join Date: Jul 2008
Location: Cochranton, Pennsylvania
Posts: 139
Downloads: 224
Uploads: 2
Default Problem

I get error messages and how it won't recognize the voice input. Is there a way to fix it? It gives an "invalid data for phrase" error. In one of the CSV files that say they don't match and it's all loopy. I get this problem when I try to start up SH3Speech and program it with the black screen and Speech SDK 5.1 program. Is there a way to fix it?
Patchman123 is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2009, 12:19 PM   #129
Azrael Valedhel
Watch
 
Join Date: May 2008
Posts: 25
Downloads: 14
Uploads: 0
Default

Now that's really something! I saw this a while ago but never tried it, cause I had troubles with sapi not working correctly. Now after reinstalling the OS I wanted to see if it will work and... Oh my, it really does.
And it's way too cool. Sure, sometimes sapi doesn't recognize something, but most of the time it works nice and when it does - it feels THAT much more immersive. :]
Although I had no luck in giving "Both engines ___ ahead/astern [together]" command, as after "Both engines" my first officer deploys decoys I knew I shouldn't take Bernard onboard...

I'll train sapi some more and hope to get even better command hit and miss ratio

Thank you!
__________________
With regards.
Azrael Valedhel is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2009, 10:30 PM   #130
Rubini
Ocean Warrior
 
Join Date: May 2005
Location: São Paulo Brazil
Posts: 2,754
Downloads: 126
Uploads: 0
Default

Hi mates,

After have made a quick "test" on this awesome mod an year ago, just now I´m playing Sh3 again in a bit more frequent way...so my question: I have a modded GWX2.1, that's ok but I don´t use IO because I have a modded Commands_en.cfg, with some small adjusts that I like and also with adaptations to my portuguese keystroke...So, will this speech mod works without integrated orders? At least is it possible to make a self adjust on the mod to work without Integrated Orders?

Thanks to any advice!

Rubini.
__________________
One gamer's must-have mod is another gamer's waste of time.
-Sailor Steve
Rubini is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2009, 06:12 AM   #131
orangewhale
Loader
 
Join Date: Aug 2005
Location: Perth, Western Australia
Posts: 83
Downloads: 322
Uploads: 0
Default German speech recognition software

Hi was wondering if anybody could point me towards some german speech recognition software, It feels strange to me to pronounce the german commands in an english dialect i don't speak much german but i can pronounce some of the words ok, might even help my understanding of the language, or at the very least increase my knowledge of german submarine commands :rotfl:
__________________
U-boat special cocktail! envious?
orangewhale is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2009, 04:58 PM   #132
L_DOG
Bosun
 
Join Date: May 2005
Location: SPARTA,TENNESSEE
Posts: 67
Downloads: 133
Uploads: 0
Default

Where can a fella download SH3Speech_GWX ??
__________________



Reenacting the 10.Komapany Großdeutschland Div.
L_DOG is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2009, 05:30 PM   #133
Task Force
Rear Admiral
 
Join Date: Jul 2008
Location: SPACE!!!!
Posts: 10,148
Downloads: 85
Uploads: 0
Default

Thanks for this mod...
__________________


Task Force industries "Taking control of the world, one mind at a time"
Task Force is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2009, 11:58 AM   #134
Schultz
Officer
 
Join Date: Feb 2009
Location: Bucharest - Romania
Posts: 237
Downloads: 16
Uploads: 0
Default

I have a little problem, can someone help me I've instaled the mood as the intrusctions but it doesn't work, can someone help me,maybe he can look whats wrong with team viewer.
Schultz is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2009, 08:03 AM   #135
Myril
Swabbie
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 6
Downloads: 15
Uploads: 0
Default

Hallo,

(my english is very bad!!!) i have a big problem, i will play SH3 with the tool "speechsh3". when i double klich on the button "OLC_SH3Specch" or "GWX_SH3Speech" i become this massage:

I have install SpecchSDK51, WinXP, SP3 --- SH3 v1.4 and OLC GUI
Myril is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2018 Subsim