SUBSIM Radio Room Forums


SUBSIM: The Web's #1 BBS for all submarine and naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > Silent Hunter 3 - 4 - 5 > SHIII Mods Workshop
Forget password? Reset here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-03-2018, 01:28 AM   #136
Anvar1061
Grey Wolf
 
Join Date: May 2012
Location: on land,on air and on sea
Posts: 974
Downloads: 544
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Hobomaniac View Post
Hello.
This is really a great supermod!
I have installed everything, and tested it on a patrol around Kiel.

And it works really well. No CtD.
All the additional mods to GWX are working well (USAM, MEP, Manos Scopes, FM Interior SH4 effects, etc...)

But I have a question though. I have 500+ unit models in the SEA directory.
And the loading time is 10mn. It's way too much for me.
Is there a way to reduce those loading times? Is the addon "SEA+" really necessary to play the campaign?
You have a great result! You have the right to establish your favorite mods, but it is always at your own risk. The Sea + folder is not required for installation. And yet you will have 300 ships.
Anvar1061 is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2018, 05:12 PM   #137
zeus
Planesman
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 184
Downloads: 690
Uploads: 0
Default

I have doubts about how to install the megamod
Could you explain how it is done?

Thanks
zeus is online   Reply With Quote
Old 07-15-2018, 05:59 AM   #138
Anvar1061
Grey Wolf
 
Join Date: May 2012
Location: on land,on air and on sea
Posts: 974
Downloads: 544
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by zeus View Post
I have doubts about how to install the megamod
Could you explain how it is done?

Thanks
Everything you need is in #124 and below. No pre-installation of sh3 is required!
Anvar1061 is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2018, 11:30 PM   #139
zj1985
Seaman
 
Join Date: Nov 2009
Location: China Hefei
Posts: 37
Downloads: 319
Uploads: 0
Default

My game crash when the game almost load complete,I think may be it's the ram problem.WAC5.01 can run without problem.Is there a way to solve it?
zj1985 is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2018, 02:33 PM   #140
Anvar1061
Grey Wolf
 
Join Date: May 2012
Location: on land,on air and on sea
Posts: 974
Downloads: 544
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by zj1985 View Post
My game crash when the game almost load complete,I think may be it's the ram problem.WAC5.01 can run without problem.Is there a way to solve it?

The main reason for the dislike for this game is a very long boot time and frequent CTDs due to a lack of RAM. I will be grateful for the constructive suggestions.
Anvar1061 is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2018, 09:46 AM   #141
Niume
Grey Wolf
 
Join Date: Sep 2015
Location: Lithuania Marijampole reg. Lithuania is near Poland if you din't know
Posts: 875
Downloads: 279
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Anvar1061 View Post
Stahlhelm_Fix_Pos

The emblem is wrong
__________________
Niume is online   Reply With Quote
Old 07-18-2018, 01:47 PM   #142
Anvar1061
Grey Wolf
 
Join Date: May 2012
Location: on land,on air and on sea
Posts: 974
Downloads: 544
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Niume View Post
The emblem is wrong





*Niume
Anvar1061 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2018 Subsim