SUBSIM Radio Room Forums


SUBSIM: The Web's #1 BBS for all submarine and naval simulations since 1997

Go Back   SUBSIM Radio Room Forums > Killerfish Games > Mods Workshop for Cold Waters
Forget password? Reset here

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-12-2018, 05:03 AM   #1
Sarruji
Nub
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 2
Downloads: 4
Uploads: 0
Exclamation My Vessel Has No wake?!

So I have been making submarines since the game came out and I have never had any issues that I could not solve until now. My vessels have no wake on the surface since the latest patch, 1.15e, yet the vessel file has all the required text for a wake to appear and mirrors stock vessels which do have a wake. I have even just copied the text directly from the Seawolf file in the 1.15e game version which, obvious by the existence of this post, did not work. I am not sure if the problem lies in another file that I may or may not have access. Any help is greatly appreciated, and I understand that I may be being a complete idiot. Here is the wake text from my vessel file:

//Wake
MeshPosition=0,-1,-0.6496
BowWaveParticle=ships/particles/bowwave_sub
PropWashParticle=ships/particles/bowwave_small
CavitationParticle=ships/particles/usn_ssn_seawolf_cavitation
FunnelSmokeParticle=ships/particles/usn_ssn_seawolf_bubbles
EmergencyBlowParticle=ships/particles/usn_ssn_seawolf_emergency_blow

ParticleBowWavePosition=0,0,0.72
ParticlePropWashPosition=0,-0.033,-0.81

ParticleHullFoamPosition=0,0,0.5
ParticleHullFoamParameters=10,0.25,0.25,0.055,0,0, 0.25

ParticleSternFoamPosition=0,0,-0.7
ParticleSternFoamParameters=25,0.25,0.15,0.025,0.0 1,0,0.25
KelvinWaves=2.34,2.34

EngineAudioClip=audio/units/submarine_engine_2
EngineAudioRollOff=LOGARITHMIC
EngineAudioDistance=1,15
EngineAudioPitchRange=0.4,1
MeshPosition=0,0.0002,-0.6382
PropAudioClip=audio/units/submarine_propeller
PropAudioRollOff=LOGARITHMIC
PropAudioDistance=1,4
PropAudioPitchRange=0.1,0.6
MeshPosition=0,0.000,0.45
PingAudioClip=audio/environment/sonar_ping_lf
PingAudioRollOff=LOGARITHMIC
PingAudioDistance=1,70
PingAudioPitch=1.1
BowwaveAudioClip=audio/environment/bowwave_splash
BowwaveAudioRollOff=LOGARITHMIC
BowwaveAudioDistance=1,40
BowwaveAudioPitch=1

Sarruji is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2018, 11:28 AM   #2
Ramius
Commander
 
Join Date: May 2001
Location: At sea (again)
Posts: 442
Downloads: 35
Uploads: 0
Default

Quote:
Originally Posted by Sarruji View Post

ParticleHullFoamPosition=0,0,0.5
ParticleHullFoamParameters=10,0.25,0.25,0.055,0,0, 0.25

ParticleSternFoamPosition=0,0,-0.7
ParticleSternFoamParameters=25,0.25,0.15,0.025,0.0 1,0,0.25
KelvinWaves=2.34,2.34
It doesn't show here when I quote for reply (in browser editor), but copy paste into text editor and there are extra spaces in two lines.



Could be that causing it.

The following shouldn't stop it from working, but I don't think your using the latest version from the 1.15e Seawolf.

yellow shows changes and green is additions from the 1.15e version.
__________________
There is a forgotten, nay even forbidden word, which means more to me than any other.
That word is England
Ramius is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
custom , missing , mod , vessel , wake

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2018 Subsim