SUBSIM Radio Room Forums

SUBSIM Radio Room Forums (http://www.subsim.com/radioroom/index.php)
-   SHIII Mods Workshop (http://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=195)
-   -   Map layer (http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=230399)

ridley 03-13-2017 01:35 PM

Map layer
 
I would like to be able to make maps with some of the shore locations, harbours etc from one Mod in another Mod.

What file(s) do I need to transfer?


All times are GMT -5. The time now is 05:43 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1995- 2018 Subsim